ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ 
Η άθλια ανακοίνωση των μετατζήδων και οι απαντήσεις που πρέπει να δοθούν.




1)  Tο 13% ο πρώτος που το αντιλήφθηκε και μόνος που το διεκδίκησε, ήταν ο γραμματέας της ΠΑΣΚΕ και πρόεδρος τότε του συνδικάτου. Στη γενική συνέλευση του 2017 ξυπνήσατε όλοι εσείς του after. 

2) Έχουν γίνει πέντε διοικητικά συμβούλια με μοναδικό τους θέμα την ενημέρωση για την πορεία των αγωγών. Αν δεν ακούσατε τίποτα σε όλα αυτά τα Δ.Σ, τότε οι "επικίνδυνοι ή ανίκανοι" όπως τιτλοφορείται η κατάπτυστη ανακοίνωσή σας,  είστε εσείς. Τσάμπα οι 5 έδρες που σας έδωσαν οι συνάδελφοι, τους οποίους εξαπατήσατε.


 3)  Η τελευταία ενημέρωση σκοπό είχε, να γίνει σε όλους γνωστή η  εσκεμμένη  ενέργεια της δικής σας αριστερής  διοίκησης, να "ξεχάσει" να ασκήσει έφεση σε τρεις συγκεκριμένες αγωγές. Με δόλο προκάλεσαν όλο αυτό που βιώνουμε την τελευταία εβδομάδα. Εργαζόμενοι διχασμένοι και πλήρης απαξίωση - αμφισβήτηση για τις ενέργειες του Συνδικάτου. 

4) Γ.Σ Θα θέλαμε να συμφωνήσουμε με την πρότασή σας για τις 20/10ου !!!! Οι αρχές της παράταξής μας, όμως μας εμποδίζουν, να ταυτιστούμε με τις επιθυμίες της κυβέρνησης για Κυριακάτικες συνελεύσεις. Γέλασε και το παρδαλό κατσίκι με την πρόταση του επικεφαλής σας. 

5) Αν κρύβονται κάποιοι, αυτοί είστε εσείς, όπως άλλωστε σας κατηγορεί το σύνολο των εργαζομένων. Ο λόγος προφανής. Θα πρέπει επιτέλους , να καταδικάσετε αυτούς τους "ξεχασιάρηδες" εκεί κάτω στα κεντρικά, που από την άλλη όμως δεν ξέχασαν ποτέ  να σας προσφέρουν απλόχερα πλήθος προαγωγών και αναθέσεων. Δεν θα το κάνετε ποτέ, γι’ αυτό απουσιάζετε.






6) Η νομική σύμβουλος κλήθηκε – δεν την φέραμε, όπως υποτιμητικά γράφετε – προκειμένου  να ενημερώσει το σώμα για την πορεία των δικών μας αγωγών. Τέθηκαν δύο σαφή ερωτήματα στο Δ.Σ της 8ης Οκτωβρίου :
 α) εάν υπάρχουν ευθύνες του προεδρείου. Καμία παράταξη δεν καταλόγισε κάτι, ούτε φυσικά κι εσείς.
   β) εάν υπάρχουν ευθύνες της νομικής συμβούλου.

Στην πρόταση  του γραμματέα - αν συμβαίνει κάτι τέτοιο - να απολυθεί άμεσα η νομική εκπρόσωπος, η παράταξή σας δεν ψέλλισε τίποτα. Εκτός Δ.Σ όμως άλλα λέτε. Αφήνετε σκιές. Συνεχίζετε να ακολουθείτε, πιστά τη συγκεκριμένη σας τακτική και διγλωσσία. Τα ίδια κάνατε σε κάθε προσχέδιο ΣΣΕ που μας πρότειναν ο διευθύνων κι η παρέα του. Στα Δ.Σ καταψηφίζατε τις  κατάπτυστες προτάσεις της διοίκησης κι έξω στις αφετηρίες, λέγατε πως η κάθε προτεινόμενη σύμβαση είναι καλή, αλλά τη σαμποτάρει το προεδρείο, για να κάνει αντιπολίτευση. 





7) α. Μέχρι σήμερα - με βάση τα στοιχεία που κατέθεσε στο Δ.Σ η κυρία Βλαδίκα - έχουμε κερδίσει 16 αγωγές των 50 ατόμων για το ανθυγιεινό. Οι 4 είναι προσωρινά εκτελεστές και θα έπρεπε άμεσα, να πληρωθούν.  Κοινοποιήθηκαν στην   εταιρεία, που  προέβη σε αναστολή εκτέλεσης και την οποία κέρδισε. Παρουσιάζοντας τη χαμένη απόφαση 2050/2017 του Δ' τμήματος του Αρείου Πάγου, με την οποία η ΣΤΑΣΥ έχασε την ανάλογη διεκδίκηση, πάγωσε την πληρωμή μέχρι την έφεση.


     β. Ψεύδεστε για μια ακόμη φορά. Υπάρχουν και πολύ μικρότερα ποσά για τους διοικητικούς. Μικρότερα κι από τα δικά μας.  Εμείς έχουμε κερδίσει 14 αγωγές των 50 ατόμων για το 25%. Οι 4 είναι προσωρινά εκτελεστές κατά το ήμισυ και πρέπει να πληρωθούν άμεσα. Έχουν κοινοποιηθεί στην εταιρεία και αναμένονται οι κινήσεις της διοίκησης.
     γ. Είμαστε υπέρ των 156 συναδέλφων. Ήταν σαφής η θέση μας στο Δ.Σ της 8ης Οκτώβρη. Επίσης με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ κατόπιν πρότασης του προεδρείου,
αυτό που ζητάμε, είναι να αρθούν οι εφέσεις της εταιρείας για τις δικές μας αγωγές. Γιατί λοιπόν γράφετε άλλα στην ανακοίνωσή σας;  













8) Είστε ανημέρωτοι. Μόνο ο τότε πρόεδρος έχει κάνει αγωγή. Είστε και πανάσχετοι. Ακόμα και σήμερα, δεν έχετε καταλάβει τι ζητάμε. Δεν ζητάμε τις περικοπές του 2011 και του 2012. Ζητάμε τη λάθος εφαρμογή της προστασίας του 25% για την περίοδο 1/1/2013 -  31/12/2016. Πού να βγείτε και να μιλήσετε λοιπόν; Καλά κάνετε και κρύβεστε. Θα μπερδεύατε περισσότερο τους συνάδελφους.





9) Σας κάναμε για πολλά χρόνια δωρεάν συνδικαλιστικά σεμινάρια και δεν μάθατε τίποτα. Την εποχή που μας φέρνατε τους καφέδες στη Σολωμού και την Τρικούπη. Τα θυμόσαστε;
Άντε, να σας κάνουμε κι ένα νομικό.
Η πιλοτική είχε ένα και μόνο στόχο. Οι εισφορές των μελών πρέπει να διαχειρίζονται σωστά και με απόλυτο σεβασμό. Τα έξοδα από πιθανόν χαμένες αγωγές ήταν πολύ μεγάλα.  Κινηθήκαμε λοιπόν με μία αγωγή, η οποία κερδήθηκε. Δυστυχώς η αριστερή διοίκηση δεν «ξέχασε» να την εφεσιβάλλει και από τον Απρίλιο του 2017, η έφεση ορίστηκε να συζητηθεί στις 11/10/2019. Μοιραία λοιπόν για να μην υπάρξουν παραγραφές, ασκήθηκαν όλες οι υπόλοιπες αγωγές, πριν το σαφές αποτέλεσμα της έφεσης.  


10) ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ λοιπόν είστε εσείς.  Και πολύ ανορθόγραφοι !!!! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ είναι το σωστό. Τόσους επιστήμονες και φιλόσοφους έχετε εκεί. Δεν ξέρουν να γράφουν;


11) Απαντήθηκε στο 10,  η τακτική του Συνδικάτου.

12) Γνωρίζαμε μόνο εμείς, για αυτό άλλωστε ο Λεωνίδας άσκησε, κέρδισε την αγωγή και σας άνοιξε τα μάτια στη Γ.Σ του 2017.

13) Τις παρακολουθούσαμε και μόλις συμπληρώθηκε το 2016 ( γιατί ούτε ξέρετε τι ζητάμε), ασκήσαμε όλες τις ομαδικές. 

14) Σας εξήγησε η κυρία Βλαδίκα στο Δ.Σ γι αυτούς που έκαναν τις περικοπές. Πάλι δεν ακούσατε; Τελικά τι έρχεστε, να κάνετε στα συμβούλια;


15) Απαντήθηκε στο 10.


16) Στο 8γ απαντάμε, πως είμαστε μαζί τους. Παπαγαλάκια είστε εσείς και όλοι όσοι εδώ και 10 ημέρες διαδίδουν, πως ο  γραμματέας του συνδικάτου απευθύνθηκε στο γραφείο του εξωτερικού δικηγόρου και του υπολόγισε 22.000 €.... Μάλλον με άλλους γραμματείς τον μπερδεύουν. Κατά ΗΛΠΑΠ και Ο.Σ.Μ.Ε κοιτάξτε. Θα σταματήσετε την αλητεία;


17)  Πείτε μας εσείς για τον εισαγγελέα. Ήρθε στο συνδικάτο ή έχει γίνει κάτι άλλο; Σας είπε ο πρόεδρος στο Δ.Σ, τι συμβαίνει. Γιατί γράφετε ψέματα; Αν μπορείτε να πείτε κάτι, πείτε το. Έτσι έκανε κι ο Καναδός. Μόνο ερωτήματα έβαζε, για να αφήνει σκιές. Ίδια πρακτική, ίδια τακτική, ίδιο ταξίδι θα ακολουθήσετε.



18) Όποιος αφήνει αιχμές για την οικονομική διαχείριση στο ΣΕΟ, είναι ανίκανος, επικίνδυνος, δόλιος κι έχει σκοπό τη διάλυση του συνδικάτου. Χωρίς αποδείξεις και στοιχεία ο ένας ξενιτεύτηκε κι ο άλλος έχει πέσει  στα τέσσερα. Συνεχίστε να δούμε τη δική σας τύχη.



19) Γ.Σ θα γίνει, ποτέ όμως την Κυριακή.



20) Δεν θέλανε την παράταξή σας στο προεδρείο; Να το δούμε λίγο αυτό; Η αφερεγγυότητά σας είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο τρόπος που σκέφτεστε και λειτουργείτε, δημιούργησε ανυπέρβλητα για σας εμπόδια. Μόνοι σας περιχαρακωθήκατε. Το βλέπετε άλλωστε σε κάθε Δ.Σ. Με ευθύνη του after υψώθηκαν γύρω σας τοίχοι, που εμποδίζουν την οποιαδήποτε συνεργασία με άλλες παρατάξεις και συνδυασμούς. Συνεργασία ειλικρινή, μέσω της οποίας θα μπορούσατε να συμμετέχετε στο προεδρείο και μάλιστα σαν πρώτη δύναμη, να είχατε και τον πρόεδρο. Αυτό είναι το μαράζι σας. Ευτυχώς και πάλι ευτυχώς, που είστε εκτός προεδρείου. ΜΕ ΤΑ μυαλά που κουβαλάτε δεν πρόκειται  να το δείτε. Αλλοίμονο αν ποτέ συμβεί.



Υ.Σ. Ακόμα περιμένουμε εδώ και 4,5 χρόνια μία ανακοίνωσή σας, που να κατηγορεί για κάτι την αριστερή διοίκηση του αγαπημένου σας υπουργού. Τη διοίκηση με την οποία τρώγατε και χορεύατε στις Χριστουγεννιάτικες χοροεσπερίδες σας.  Μάλλον στα Χριστουγεννιάτικα πανηγύρια σας, γιατί γι' αυτά είστε. Δεν έχετε τολμήσει να υψώσετε το ανάστημά στην ένοχη για όλα αυτά τα χρόνια διοίκηση. 

Ευτυχώς οι εργαζόμενοι, σας πήραν χαμπάρι.