ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ - ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΤΗΝ Ο.ΣΥ


Την επισκευαστική βάση των Οδικών Συγκοινωνιών (Ο.ΣΥ) στον Ρέντη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η Φώφη Γεννηματά. 
















Η κ. Γεννηματά ήταν επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΚΙΝ.ΑΛ - ΠΑ.ΣΟ.Κ αποτελούμενη από τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας και πρώην δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη,  τους υποψήφιους βουλευτές  Πειραιά Δημήτρη Διαμαντίδη, Σταυρούλα Στεφανίδου και Αθανασία Θεοτοκάτου, τον γραμματέα συνδικαλιστικού Γιώργο Βασιλόπουλο, το Χρήστο Πρωτόπαππα και  τον εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Χρηστίδη.

Η κ. Γεννηματά συναντήθηκε με την πρόεδρο Ζωή Γεωργίου και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ο.ΣΥ, Γεώργιο Γλυκό.











Η πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ επισήμανε ότι το κίνημα παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις στην επιχείρηση. "Ξέρουμε τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που προκάλεσε κεντρικά η πολιτική  της κυβέρνησης στις αστικές συγκοινωνίες με τα ελλείματα, το γερασμένο στόλο, τις μετατάξεις του προσωπικού και την αύξηση της τιμής του εισιτηρίου. Βέβαια αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο, είναι η ένταξη της επιχείρησης στο υπερταμείο και το τι σημαίνει αυτό για την προοπτική και το μέλλον της. Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, πως εμείς στο ΠΑ.ΣΟ.Κ έχουμε από το παρελθόν έναν ιστορικό δεσμό με το χώρο των αστικών συγκοινωνιών. Είμασταν πάντα αντίθετοι με την εκχώρηση αυτής της επιχείρησης στα ιδιωτικά συμφέροντα. Πιστεύουμε, πως όταν δημιουργούνται ελλείματα, μειώνεται το προσωπικό, παλιώνει ο στόλος και απαξιώνεται η επιχείρηση, αυτό  είναι βούτυρο στο ψωμί όσων απεργάζονται σχέδια ιδιωτικοποίησης. Εμείς είμαστε εδώ, για να συμπαρασταθούμε για μια ακόμα φορά στους εργαζόμενους και να ξεκαθαρίσουμε τη δική μας θέση σε σχέση με το μέλλον της επιχείρησης. Καταλαβαίνω, πως η αγωνία και η ανασφάλεια όλων εδώ μέσα είναι μεγαλύτερη, μπροστά στις εξελίξεις που έρχονται. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας".


Κατόπιν η πρόεδρος κατευθύνθηκε στην επισκευαστική βάση και μίλησε στους εργαζόμενους.


























 






 

































Το βίντεο που ανέβασε για τη σημερινή επίσκεψη  το Κίνημα Αλλαγής