ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΝΔΡΑΣ

Σήμερα το πρωί συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ (Κατσιάδας -  Χριστοφορίδης από το Συνδικάτο) και (Καρακωνσταντής -  Μαυρόπουλος από την Ο.Σ.Μ.Ε) επισκεφτήκαμε στο δήμο Μάνδρας συνάδελφό μας, ο οποίος έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τη θεομηνία της προηγούμενης εβδομάδας. Του δηλώσαμε την αλληλεγγύη μας και τον ενημερώσαμε για την προσπάθεια που θα καταβάλουμε, προκειμένου να στηριχθεί από το Συνδικάτο, αλλά και από την εταιρεία.

Κατόπιν βρεθήκαμε στο Δημαρχείο της πόλης. 


Συναντηθήκαμε με τη Θεοδώρα Λιούλη γραμματέα της δημάρχου. Εκφράσαμε και σε εκείνη τη λύπη μας για τα όσα δύσκολα ζουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιχής. Την ενημερώσαμε για την επικείμενη από το προσεχές Δ.Σ του Συνδικάτου απόφαση υλικής βοήθειας. Δεσμευτήκαμε πως όταν θα ξέρουμε το χρηματικό ποσό, θα επικοινωνήσουμε μαζί της, ώστε να μας υποδείξει το τι ακριβώς θα είναι αναγκαίο στο δήμο την επόμενη εβδομάδα, γιατί όπως μας εξήγησε, οι ανάγκες μεταβάλλονται καθημερινά. 
Την ώρα που αποχωρούσαμε επέστρεφε στο δημαρχείο η δήμαρχος Ιωάννα Κριεκούκη. Μετά τις συστάσεις από τη γραμματέα της, μας κατέθεσε τα παράπονά της για τις δύο λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν την πόλη της. Λόγω των προβλημάτων και των καταστροφών, οι δύο αυτές γραμμές 817 και 863 με απόφαση του ΟΑΣΑ εκτελούν μικρότερη από την προβλεπόμενη διαδρομή αδυνατώντας να περάσουν μέσα από το δήμο Μάνδρας. Ζητήσαμε να κάνουμε μαζί της αυτοψία και δύο από εμάς (Κατσιάδας - Μαυρόπουλος) κινηθήκαμε μαζί της με το υπηρεσιακό της αυτοκίνητο. Η πρότασή της δεν ήταν δυνατόν, να υλοποιηθεί, γιατί το σημείο που μας υπέδειξε να στρίβουν τα λεωφορεία, από την εμπειρία μας δεν παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια. Μετά τη επιστροφή μας όμως στο δημαρχείο κινηθήκαμε μόνοι μας, βρήκαμε μία διαδρομή που είναι υλοποιήσιμη και την καταθέσαμε σε πρόεδρο και γραμματέα. Έγινε αμέσως αποδεκτή και από αύριο το πρωί θα εφαρμόζεται με πρωτοβουλία του Συνδικάτου. Φροντίσαμε πρωτίστως την ασφάλεια των συναδέλφων μας, αλλά και την εξυπηρέτηση εργαζομένων και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Ένα Συνδικάτο  θα πρέπει πάντα να είναι αλληλέγγυο προς την κοινωνία και τις ευπαθείς ή μη ομάδες της.