ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΚΟΥΤΑΛΙΑ !!!



Τη φωτογραφία «ανέβασε» υψηλός αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, Μερόν Ρουμπέν, δείχνοντας τον Έλληνα πρωθυπουργό να... κρατά ένα κουτάλι
Διάφορες δραστηριότητες, ακόμη και εκτός ατζέντας περιελάμβανε το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στο Ισραήλ, για τις ανάγκες της τριμερούς συνάντησης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με τον γνωστό «Μάγο των Κουταλιών», Γιούρι Γκέλερ, ο οποίος λυγίζει μεταλλικά αντικείμενα με τη δύναμη της σκέψης και φωτογραφήθηκε μαζί του, με την εικόνα να κάνει τον γύρο των social media.

Τη φωτογραφία «ανέβασε» υψηλός αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, Μερόν Ρουμπέν, δείχνοντας τον Έλληνα πρωθυπουργό να... κρατά ένα κουτάλι!

Το κείμενο με το οποίο επέλεξε ο ισραηλινός αξιωματούχος να συνοδεύσει τη φωτογραφία αναφέρει «Ο Έλληνας Πρωθυπουργός με τον Γιούρι Γκέλερ λυγίζει κουτάλια τις πρώτες πρωινές ώρες στο Τελ Αβίβ».


ΠΗΓΗ : protothema