ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ


ΚΡΗΤΗ 22/2/2016
Φραστική επίθεση δέχτηκε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη TV». 
Σύμφωνα με το cretapost, η ένταση πυροδοτήθηκε με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού, σύμφωνα με τις οποίες διατύπωνε την πρόθεσή του να υπερψηφίσει τα νομοσχέδια για το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών στην περίπτωση που η κυβέρνηση προχωρούσε σε «διορθωτικές κινήσεις».
Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την αγανάκτηση αγροτών που συνόδευαν τον πρόεδρο της ΟΑΣΝΗ Γιώργο Τζωρτζάκη, επίσης καλεσμένο του τηλεοπτικού σταθμού, με αποτέλεσμα να καταφερθούν εναντίον του βουλευτή.
Σε ελάχιστο χρόνο, στο σημείο βρέθηκαν κι άλλοι αγρότες οι οποίοι εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους με τα λεγόμενα του βουλευτή αλλά και με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα.
Ο Νίκος Ηγουμενίδης δέχθηκε έντονη φραστική επίθεση και χρειάστηκε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να αποφευχθεί κλιμάκωση της έντασης.





ΤΡΙΚΑΛΑ 23/2/2016



Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Θεσσαλική πόλη, ομιλητής ήταν το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σκορίνης, ενώ μετείχε και ο βουλευτής του κόμματος, κ. Σιμορέλης.


Ωστόσο, όταν έφτασαν οι αγρότες δεν τους επετράπη η είσοδος στην αίθουσα της εκδήλωσης, κάτι που τους εξόργισε. Ακολούθησε μεγάλη ένταση, με συνθήματα κατά του ΣΥΡΙΖΑ, προπηλακισμούς και ύβρεις.



Η συνέχεια αναμένεται δυσκολότερη για τους Συριζαίους. Πλησιάζει και η ώρα του ΜΕΤΑ.