ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΟΑΣΑ
 
 
Βραβείο Άριστης Επίδοσης για την "Ολοκληρωμένη Στρατηγική Συγκοινωνιών" των Συγκοινωνιών Αθηνών..


 
Με το Βραβείο Άριστης Επίδοσης βραβεύτηκαν οι Συγκοινωνίες Αθηνών (Όμιλος ΟΑΣΑ) στα Transport & Logistics Awards 2015, στην ενότητα «Επιβατικές Μεταφορές» και συγκεκριμένα στον τομέα Ολοκληρωμένη Στρατηγική Συγκοινωνιών .

Η ετήσια τελετή απονομής για την ανάδειξη και βράβευση των πιο δυναμικών και αποτελεσματικών έργων και πρωτοβουλιών στους τομείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 (
tlawards.gr).

Η διοργάνωση τελούσε υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν 350 στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στην χώρα μας και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησαν οι διοργανωτές.

 


Το Βραβείο για τις Συγκοινωνίες Αθηνών παρέλαβε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ), κ. Κωνσταντίνο Αντωνίου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος σημείωσε ως ενδιαφέρον το γεγονός ότι ένας δημόσιος φορέας βραβεύεται για τη στρατηγική του ανάμεσα σε τόσες ιδιωτικές εταιρίες, ενώ ευχαρίστησε τους εργαζομένους καθώς εκείνοι είναι που στηρίζουν καθημερινά τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης.

Η στρατηγική των Συγκοινωνιών Αθηνών πέτυχε να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων, να διατηρήσει τις 8.000 θέσεις εργασίας και να προστατέψει το συγκοινωνιακό έργο, που ανασχεδιάστηκε έτσι ώστε τα Μέσα να λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.