ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν' ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ!!!
Γενική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του κλάδου στις 24-2-2015 και ο Ηλίας Γκιουλάκης (υποψήφιος τότε του νέου συνδυασμού ΜΕΤΑ) καταγγέλλει ως μνημονιακή τη ΣΣΕ και συνένοχους ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ με τη διοίκηση.

 


 Άλλωστε τότε ο κος Τσίπρας έταζε λαγούς και πετραχήλια. Πέρασαν τρεις μήνες, οι κώλοι έσφιξαν και όλα εκείνα τα ωραία πήγαν περίπατο. Μονομερής διαγραφή του χρέους, κατάργηση με ένα νόμο όλων των μνημονίων, επαναφορά των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων με αναγνώριση τριετιών, κατάργηση του άδικου ΕΝΦΙΑ, κρατική επιχορήγηση 230 εκατομμυρίων € στην ΟΣΥ και άλλα πολλά, χαρακτηρίζονται πλέον από  στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως προεκλογικές υπερβολές.
Διοικητικό Συμβούλιο χθες στις 25-5-2015 και ο Ηλίας Γκιουλάκης εκλεγμένος πλέον και επικεφαλής του ΜΕΤΑ, ακούγεται να λέει:"....και τα 100€ και τα 80€ είναι ποσό μεγάλο για το συνάδελφο....". Το κατοστάρικο το δικό του προηγείται στη σκέψη του!!!!   Στη συνέχεια καλεί τον πρόεδρο Λεωνίδα Σκούλο, να υπογράψει την ίδια σύμβαση τη "μνημονιακή" μέχρι το τέλος του 2015, συμφωνώντας με τον κο Οικονόμου ο οποίος έχει λάβει τέτοια οδηγία από το υπουργείο!!!!Θέλετε να μάθετε γιατί; Παρακολουθήστε  το βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
 

 
Πάνος Μαυρόπουλος