ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΣΧΟΥ


Μετά και την ανάρτηση του πορίσματος από το συνάδελφο και διαχειριστή της ιστοσελίδας  osybusdriver  Παναγιώτη Μόσχο για την προσωπική επίθεση σε βάρος της οικογενείας του και της περιουσίας του, δυο γραμμές ή ένα δελτίο τύπου είναι πολύ λίγο για εκφράσει την σοβαρότητα του περιστατικού.

ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ     
 ΣΥΝΤΟΜΑ   ΘΑ  ΔΩΣΕΤΕ  ΛΟΓΟ  ΣΤΗΝ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η δημοκρατία θα είναι πάντα ασπίδα στην ελευθερία του λόγου και του τύπου, σε ανθρώπους που πάντα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην έγκυρη ενημέρωση σχετικά με την εργασία μας. Σε ανθρώπους που ποτέ δεν έκρυψαν την ταυτότητα τους πίσω από την ανωνυμία ενός blog. Οι άνανδρες λοιπόν πράξεις θα χτυπήσουν στην ασπίδα της δημοκρατίας και θα γυρίσουν πίσω στην φωλιά σας, στην φωλιά που εκτρέφονται  φίδια.
Η παράταξη της ΠΑΣΚΕ είχε υποστεί  ίδια άνανδρη επίθεση  στον γραμματέα και πρόεδρο του συνδικάτου πριν από ένα χρόνο σε μέλος της οικογένειας του.

ΔΕΝ  ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ     ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ 
                  
                           ΔΕΝ  ΣΑΣ  ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ
                 
                 Η  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ