ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

   
Οι αναρτησεις των «ανεξαρτητων»


 

"ΕΚΤΑΚΤΟ: «ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ» ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ Μ@Λ@ΚΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ...!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ...  ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ.... ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ  ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ !!!...

ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ  ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ Ο Μ@Λ@ΚΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ... ΑΛΛΑ  ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ...  ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ..!!!

ΠΟΙΟ Μ@Λ@ΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ...!!!!!!!!!!!!"

 


 

 

Να σας πω εγώ επαναστάτες του ιντερνέτ ποιο μέλος της ΠΑΣΚΕ είναι ο μαλακας που ψάχνετε στην ανάρτηση σας.

Εγώ!

 Ή αν δε σας κάνω εγώ αναζητήστε έναν από τα εκατοντάδες μέλη της ΠΑΣΚΕ ή ακόμα αν δε τον βρείτε εκεί ψάξτε στην πλειοψηφία των συναδέλφων που στις εκλογές του συνδικάτου ψήφισαν ΠΑΣΚΕ.

Μάλλον αυτή η πλειοψηφία  σας ενοχλεί  και κρύβεστε πίσω από μια σελίδα blogspot κάνοντας κριτική εκ του ασφαλούς στην ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΣΚΕ. Έχετε αναγάγει την ανωνυμία του ιντερνέτ σε καλοπληρωμένη δουλεία των αφεντικών σας για να ισοπεδώνετε ανθρώπους, αξίες και αξιοπρέπειες.

Μην κουράζεστε λοιπόν και ιδρώσετε  να βρείτε τον μαλακα της ΠΑΣΚΕ που κάνει τατουάζ τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, γιατί η φωτογραφία που εύκολα βρήκατε πάλι στο ιντερνέτ, είναι παλιά και ίσως όταν το έκανε αυτό το τατουάζ, που σήμερα εσείς κάνετε βρώμικο και ανώνυμο  συνδικαλισμό, να ήταν περήφανος!!!.

Άξιος ο μισθός σας???!!!.

 Είστε μικρά ανθρωπάκια των εργοδοτών σας αποκαλώντας τους άλλους αυτό που εσείς πραγματικά είστε. Φιλοξενείτε κατά καιρούς διάφορους που ξέρουν καλά την πένα και την τεμπελιά μιας οθόνης.

Θεωρήσατε μαγκιά πριν καιρό να φιλοξενήσετε ένα «συνάδελφο» που έλεγε μαλακα τον πρόεδρο του συνδικάτου αποχωρώντας από το μεροκάματο του τρόμου για πάντα. Θεωρήσατε μαγκιά τον εξευτελισμό του προέδρου ενός συνδικάτου, του δικού σας συνδικάτου, λες και αυτός ο «μαλακας» φύτρωσε δεν έχει μάνα πατέρα οικογένεια αδέλφια φίλους  που ίσως τύχει κάποιος από αυτούς να δουν αναρτημένη την δική σας ανώνυμη μαγκιά.

 Αλήθεια μήπως γνωρίζετε ότι μετά απο καιρό η αποχώρηση του φιλοξενούμενου σας έγινε από κάποιους μαλακες  άδεια άνευ αποδοχών και επέστρεψε εκεί που έφτυνε και μάλιστα καλοβολεμενος εκτός τιμονιού????

 Φιλοξενείτε πάντα με εντολή των αφεντικών σας και τον άλλον τον μεγάλο τεμπέλη επαναστάτη αγωνιστή του ιντερνέτ, μιας και είστε της ίδιας ομάδας, τον κουμουτσο. Είναι αυτός που κάποτε σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης και ξεκίνησε, δίνοντας του την ευκαιρία οι συνάδελφοι, να «καθαρίσει» το συνδικάτο, αλλά πολύ γρήγορα άφησε την δική του μπόχα. Αυτή που αφήνει εδώ μέσα στην δική σας φιλοξενία, τουλάχιστον αυτός επώνυμα και με δεκάδες μήνες φυλακή στην πλάτη γιατί είναι ψεύτης, ψάχνοντας στα δικά του φαντάσματα να βρει άλλοθι στην ξάπλα που του προσφέρουν οι απαλλαγές που κατηγορεί, αλλά ξέρει καλά να τις κάνει χρήση. Ξέχασε βέβαια ότι κάποτε στα Σπάτα ας πούμε δεν καβάλαγε την διπλή γραμμή αλλά τώρα έχει ξεχάσει  που είναι τα Σπάτα.

 Σας πείραξε λοιπόν η ανάρτηση της ΠΑΣΚΕ βοτανικού που ξεθάψατε από 2011 για το ήθος και το ύφος μας ενώ εσείς έχετε κάθε δικαίωμα και το θεϊκό χρίσμα  να ψάχνετε για μαλακες αναδημοσιεύετε ανακοινώσεις του κουμουτσου για «κωλαράκια»,  του σκοκεα παλιότερα για «τοκογλύφους» και «πρεζέμπορους» αλλά η κακιά ΠΑΣΚΕ φταίει για όλα που είναι βρώμικη.

Τα αφεντικά σας τα γνωρίζουμε καλά μιας και ποτέ δε μάθατε πως στην δυτική αττική οι φασίστες σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα. Εντελώς  συμπτωματικά δεν είχατε καμία δική σας ανάρτηση αλλά απλά αρκεστήκατε σε αναδημοσιεύσεις άλλων και μάλιστα μόνο δελτίων τύπου!!!.

Έχετε και μια νέα εργολαβία, απορίας άξιο από πού, να δημιουργήσετε το νέο προφίλ του καλού διευθύνοντα. Του ακομμάτιστου αυτού νέου ανθρώπου, μια και ο προηγούμενος αυτός ο Καραγίαννοπουλος ήταν  κομματόσκυλο, του ακομμάτιστου λοιπόν αυτού νέου ανθρώπου που ξαφνικά λίγο καιρό μετά την δημιουργία κυβέρνησης ενότητας Σαμάρα-Βενιζέλου, περνούσε τυχαία έξω από την εταιρία μας και είπε να μπει μέσα από μόνος να αξιοποιήσει τις γνώσεις του για την συγκοινωνία και να φτιάξει την εταιρία μας.

 


 Γιάννης Οικονόμου: Να παράγουμε πολιτική απαλλαγμένη από δόγματα

30 Ιουνίου 2013, 10:29


«Η αντιμετώπιση της κρίσης και η έξοδος από αυτή, είναι χωρίς αμφιβολία η κορυφαία εθνική προτεραιότητα», υπογράμμισε ο Γιάννης Οικονόμου από το βήμα του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και επεσήμανε την ανάγκη τα κόμματα «να παράγουν πολιτική απαλλαγμένη από δόγματα και στερεότυπα».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Οικονόμου στο συνέδριο της ΝΔ: 

Η αντιμετώπιση της κρίσης και η έξοδος από αυτή, είναι χωρίς αμφιβολία η κορυφαία εθνική προτεραιότητα. Παράλληλα όμως με αυτή τίθεται και η πρόκληση για μια νέα εξέλιξη στην πολιτική ζωή, πρόκληση που ανέδειξε με την χθεσινή του ομιλία και ο πρόεδρος.

Κορυφαίος θεσμός στο πλαίσιο της εφαρμογής του δημοκρατικού πολιτεύματος τα πολιτικά κόμματα, οφείλουν να πρωταγωνιστήσουν στην εξέλιξη αυτή.

Για να το καταφέρουν αυτό πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να παράγουν πολιτική ύλη απαλλαγμένη από δόγματα και στερεότυπα.

Για να έχει προοπτική, για να είναι στέρεα η εξέλιξη αυτή , πρέπει να έχει σπονδυλική στήλη, αξιακή προσέγγιση των πραγμάτων και πρόσημο ιδεολογικό.

Με αυτό το δεδομένο η πρόκληση για ένα νέο πολιτικό αφήγημα, είναι μεγάλη. Ιδιαίτερα για όσους ανήκουμε στην ριζοσπαστική και δημοκρατική δεξιά και κεντροδεξιά κυρίαρχος εκφραστής της οποίας είναι και μπορεί να παραμείνει η Νέα Δημοκρατία, με την σημερινή ή με την μελλοντική της μορφή.

Ο αριστερόστροφος προσανατολισμός των ελίτ στο χώρο του πολιτισμού, της ενημέρωσης και της «διανόησης», κατάφερε πολλές φορές να περιχαρακώσει την παράταξη, στα δεσμά του εθνικισμού, της ξενοφοβίας, της διατήρησης των κοινωνικών ανισοτήτων.

Είναι καθαρό ότι η δική μας προσέγγιση δεν έχει σε τίποτα να κάνει με αυτά τα δήθεν στερεότυπα. Ούτε φυσικά με την ανοχή σε γραφικές και λαϊκίστικες περιπτώσεις ή την ιδελογικοποίηση του χουλιγκανισμού, που εμφανίστηκαν στον δημόσιο βίο εξαιτίας της απελπισίας των ανθρώπων.

Μιλάμε για μια σύγχρονη δημοκρατική, ευρωπαϊκή, ριζοσπαστική, αστική κεντροδεξιά, της ταυτότητας, της παραγωγικής ανασυγκρότησης, της θεσμικής αναγέννησης του τόπου, της ενσωμάτωσης άλλα και της δημιουργίας σύγχρονων ρευμάτων σκέψης.

Μια δημοκρατική και ριζοσπαστική κεντροδεξιά που θα αναζητήσει απαντήσεις και θα καταθέσει σχέδιο για το ποια Ελλάδα θα έχουμε στο τέλος αυτού του δρόμου και για ποιον τελικά θα σωθεί αυτός ο τόπος.

Και αυτό το τελευταίο έχει πολύ μεγάλη σημασία, όχι μόνο για την παράταξη μας, αλλά και για την πολιτική στο σύνολο της και για την χώρα γενικότερα.

Γιατί, για να έχει ιστορική δικαίωση η τεράστια προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός για την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια , με τις παρεπόμενες θυσίες που αυτή συνεπάγεται , θα πρέπει να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής των περισσότερων ελληνικών οικογενειών, να διαμορφωθεί και πάλι η ρεαλιστική αντίληψη ότι ο δρόμος της προκοπής και της κοινωνικής ανόδου για κάθε Έλληνα είναι υπαρκτός και κυρίως ανοικτός για όλους όσους θέλουν να τον διεκδικήσουν.

Ζητούμενο λοιπόν, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και την επιτυχία του εγχειρήματος της πολιτικής μας μετεξέλιξης είναι η ανάπτυξη από τη Νέα Δημοκρατία, εναλλακτικών πολιτικών που θα αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες , πολιτικών που πρέπει να τις διατηρούμε ζωντανές και διαθέσιμες μέχρι την στιγμή που η ζωή στην χώρα θα κανονικοπιηθεί.

-Ανασυγκρότηση και ανανέωση των δυνάμεων που προσφέροντα για να συμβάλουν στην καταπολέμηση νοσηρών συμπτωμάτων της αστάθειας που κατέτρεχε την δημόσια ζωή.

-Δημοκρατία – οικονομική ανάπτυξη – κοινωνική δικαιοσύνη

-Δυναμική προσέγγιση των προβλημάτων της χώρας και του λαού της

-Μεταρρύθμιση που θα οδηγήσει σε μια ανοιχτή οικονομία που να μπορεί όμως να συνυπάρχει με την δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, με τη δημόσια παιδεία, με τον έλεγχο του ορυκτού πλούτου και των φυσικών μονοπωλίων από το κράτος με την δυνατότητα οι εταιρείες να πληρώνουν αξιοπρεπείς μισθούς, αλλά και να μπορούν οι κυβερνήσεις να φορολογούν για να αναδιανέμουν το πλούτο ώστε να μειώνονται οι μεγάλες ανισότητες και όχι για να κλείνουν τρύπες που δημιούργησε η σπατάλη και η κομματοκρατία στο δημόσιο.

-Χρηματοπιστωτικό σύστημα, μετά την κρίση που θα πρέπει να είναι πιο ασφαλές, πιο εύρωστο, περισσότερο προσανατολισμένο προς τις επενδύσεις, και να διαχωρίζει με μεγαλύτερη σαφήνεια τα επαγγέλματα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, και να απαγορεύει την ιδιωτικοποίηση των κερδών και την εθνικοποίηση των ζημιών

-Δημόσια διοίκηση ισχυρή, ικανή και αποτελεσματική. Με δομή, ιεραρχία, κανόνες, συνέχεια. Με διαδικασίες αξιολόγησης και βελτίωσης στελεχών και κανόνων

-Μεταφορά πόρων από το δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα, επένδυση στην καινοτομία και την έρευνα.

Αυτά και σίγουρα πολλά ακόμα είναι θέματα που πρέπει δημιουργικά να μας απασχολήσουν και να δώσουν νόημα και περιεχόμενο στην κομματική μας λειτουργία σε όλες μας τις δομές μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου μας.

Αυτός είναι κατά την άποψη μου και ο καλύτερος τρόπος να πείσουμε τους Έλληνες ότι μετά από πολύ καιρό η Νέα Δημοκρατία γίνεται ξανά ένα εργαστήρι παραγωγής ιδεών, προτάσεων και λύσεων που μπορεί να ενώσει και να προσελκύσει ανοιχτά μυαλά, να διαμορφώσει συνειδήσεις και να διεκδικήσει όχι απλά την εκλογική αλλά την ιδεολογική και πολιτική πρωτοπορία στο τόπο. 


 Μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος, αυτός λεβέντες του ίντερνετ, δεν είναι κομματόσκυλο σαν τον άλλον σιγά, και από το συνέδριο της ΝΔ από έξω περνούσε και απλά μπήκε!!!

 


 Επίθεση της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τη συναίνεση


31 Μαΐου 2011, 15:58

Επίθεση στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε η «Δημοκρατική Συμμαχία» για το θέμα της εθνικής συνεννόησης. Ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Οικονόμου δήλωσε ότι η εθνική συνεννόηση έχει αξία αν αποτελεί το πλαίσιο για γρήγορες και τολμηρές αποφάσεις και «δεν μπορεί να είναι κοινός παρανομαστής των εσωκομματικών συμβιβασμών λαϊκισμού και φόβου στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ».

«Δεν μπορεί να είναι το καταφύγιο απέναντι στην οργή της κοινωνίας, που βλέπει τις ηγεσίες κυβέρνησης και αντιπολίτευσης να προσπαθούν να χρεώσουν η μία στην άλλη το πολιτικό κόστος της αποτυχίας», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.


Δημοκρατική Συμμαχία?? Το κόμμα της Κ. Μπακογιάννη δεν ήταν αυτό? Εκπρόσωπος του κόμματος??

Όχι βρε ο άλλος ήταν κομματόσκυλο ο Καραγιαννόπουλος!!!.

 

Δημοκρατική Συμμαχία: Η ΓΕΝΟΠ λειτουργεί με γνώμονα το συντεχνιακό συμφέρον

20 Ιουνίου 2011, 18:07

Νέα επίθεση στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ εξαπολύει η Δημοκρατική Συμμαχία. Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιάννης Οικονόμου κατηγόρησε το συνδικαλιστικό σωματείο των εργαζομένων της ΔΕΗ ότι λειτουργεί με αποκλειστικό σκοπό την εξυπηρέτηση του συντεχνιακού συμφέροντος.
«Κατεβάζει τους διακόπτες και θέτει εκτός λειτουργίας 16 μονάδες παραγωγής, εγκαινιάζοντας μια περίοδο ταλαιπωρίας για την αγορά, τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες και τα νοικοκυριά», δήλωσε επισημαίνοντας πως ζητούμενο για την αποφυγή της χρεοκοπίας είναι η μείωση του κράτους και όχι να διαφυλάξει η «κρατικοδίαιτη ηγεσία της ΓΕΝΟΠ τα προκλητικά προνόμια που απολαμβάνει».

Εξάλλου η Δημοκρατική Συμμαχία με αφορμή την ένοπλη ληστεία στη Φιλοσοφική τονίζει ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η λογική της ανομίας στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ και καλεί την Πολιτεία να αναλάβει πρωτοβουλίες αναθεωρώντας το νόμο για το πανεπιστημιακό


 

Όχι βρε δεν είναι σαν τον άλλον κομματόσκυλο ο κ. Γιάννης Οικονόμου, απλά αυτοί οι συνδικαλιστές στην ΓΕΝΟΠ είναι τομάρια που θέλουν να κρατήσουν την ΔΕΗ στην περιουσία του ελληνικού λάου.

 

Η οικογένεια Μητσοτάκη δεν ξεχνά τα παιδιά της!

Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου 2012 18:31 Τελευταία ανανέωση: Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου 2012 19:37


Μέσω Facebook εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Κωστή Χατζηδάκη και τυπικά πλέον έκλεισε η τoποθέτηση του Γιάννη Οικονόμου στην θέση του ΟΣΥ ΑΕ.

 Ο πρώην εκπρόσωπος της Ντόρας Μπακογιάννη έγραψε στο δημοφιλέστατο μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Σήμερα το μεσημέρι η επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής ενέκρινε την τοποθέτηση μου στην ΟΣΥ ΑΕ με ψήφους 10 υπέρ, 3 λευκά και 2 παρών. Ευχαριστώ πολύ τον Κωστή Χατζηδάκη για την πρόταση και την τιμή που μου έκανε. Ελπίζω να τα καταφέρω...»

Το συμπέρασμα εν τέλει γνωστό και εύκολα κατανοητό. Η οικογένεια Μητσοτάκη δεν ξεχνά ΠΟΤΕ τα παιδιά της.


Άντε ρε παιδιά εντάξει είπαμε, ο άλλος ήταν κομματόσκυλο!!!

Η εκάστοτε επιλογή διευθύνοντος είναι πολιτική επιλογή, είναι  πολιτικό πρόσωπο όπως ήταν και του (κομματόσκυλου) Καραγιαννόπολου όπως είναι και του (κύριου) κ. Γιάννη  Οικονόμου!!!. Επιλογές των υπουργών και των κομμάτων!!!

Και επειδή μάθατε γρήγορα  τα γράμματα  και σας αρέσει είπαμε να διασύρετε ανθρώπους, άξιες και ότι άλλο σας δίνει ύπαρξη, ενημερωθείτε αφού ξέρετε καλά πότε κατατεθήκαν οι πινακίδες αυτής της 20ετους μερσεντές?

 Για βρείτε  την απόφαση να δούμε την ημερομηνία κατάθεσης που έδωσε εντολή  ο κ. Οικονόμου να γίνει, ήταν τότε στην εταιρία??

 Αλήθεια στο tsantiri.gr λέτε να υπάρχουν και οι αποδοχές του σημερινού οδηγού του κ. Οικονόμου??

Αν δε πάνε καλά τα «πράγματα» σε λίγο καιρό θα τις αναρτήσετε και αυτές??

Μάλλον το αμάξι που λέτε πως έκανε την έφοδο στο βοτανικό και έχει στη διάθεση του ο κ. Οικονόμου από πρόσφατη αγορά (κληρονομία από τον πρώην ΗΠΛΑΠ), Opel Astra 1.6 Si Turbo 180hp (να έχουμε και λίγο δύναμη βρε αδελφέ), θα είναι πιο φθηνό από την 20ετους μερσεντές που δεν ειχε το κομματόσκυλο ε? τι λέτε??

Και τα «μπράβο» σας βέβαια στον κ. Γιάννη Οικονόμου, δίνουν και παίρνουν,  αφού μεταβαίνει στην εταιρία με ένα σκουτεράκι και είναι ευαίσθητος με τα παπαγαλακια σαν εσας!!!.

Αλήθεια είπατε μπράβο στον κ. Γιάννη Οικονόμου για την υπογραφή της «ξεπουλημένης» Ε.Σ.Σ.Ε.?? αυτός την υπέγραψε με τον πρόεδρο Λεωνίδα Σκούλο (ΠΑΣΚΕ) και τον γ. γραμματέα Κώστα Σιώρικη (ΔΑΚΕ).

Αλήθεια η παράταξη ΔΑΚΕ σας θυμίζει κάτι???

Το παπαγαλάκι της Ο.ΣΥ


Οι οδικές συγκοινωνίες απέκτησαν το δικό τους παπαγαλάκι...

Όπως διαβάζουμε στο προφίλ στο facebook του διευθύνοντα συμβούλου η Ο.ΣΥ έχει πλέον το δικό της παπαγαλάκι…

Να πούμε ένα μπράβο για την ευαισθησία του κ. Γιάννη  Οικονόμου  

....και μη το πάρετε αλλιώς επειδή είναι παπαγαλάκι!  Τα άλλα να φοβάστε τα οποία είναι και άκρως επικίνδυνα….


 

 

 

Βέβαια αν ήταν και το κομματόσκυλο Καραγιαννόπουλος, που ξόδευε χιλιάδες ευρώ εν μέσω κρίσης, ευαίσθητος με κανένα «παπαγαλο» θα είχατε άλλα εύλογα ερωτήματα:

"Για κλουβιά και  απόχη  έχεις χρήματα κομματόσκυλο? για την προμήθεια ανταλλακτικών που σαπίσουν τα λ/φ στα αμαξοστάσια έχεις κάτι? Έχεις σκοπό κομματόσκυλο να υιοθετήσεις κανέναν οδηγό στην εταιρία που έχει απαξιωθεί το έργο μας στο επιβατικό κοινό?? Οι παπαγάλοι μας μάραναν!!!"

Για αυτά δεν ξέρετε κάτι εσείς. Εσείς ψάχνετε το μαλακα της ΠΑΣΚΕ.

       Σταματήστε το γλείψιμο στον κ. Γιάννη Οικονόμου.

Σταματήστε λοιπόν να ψάχνετε μαλακες ανάμεσα στους εργαζόμενους, ανάμεσα στους φίλους σας, στους συναδέλφους σας σε αυτούς που ίσως κάνετε αλλαγές στις  αφετηρίες  καθημερινά και λέω ίσως γιατί πολλοί από εσάς τους «σωτήρες», μέσω οθόνης, είστε καλά  «βολεμένοι» και όχι στο τιμονι.!!!

 Σταματήστε να χωρίζετε τους ανθρώπους,  με τον εύκολο τρόπο που έχουν ανακαλύψει αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, τον κοινωνικό αυτοματισμό τον στο βωμό ενός like, ενός κλικ.

Ο κοινωνικός και εργατικός ιστός του έθνους μας έχει υποστεί σοκ, δέος, απώλεια εισοδήματος και αξιοπρέπειας αναζητώντας στην οικογένεια του στον περίγυρο του και φυσικά στην ιερή λέξη που έχουμε χάσει τελευταία τον συνάδελφο, ένα στήριγμα μια ανάσα.

Αφήστε τις οθόνες και τις μεγαλόστομες αναρτήσεις και πάμε όλοι μαζί να φτιάξουμε μέσα από τα λάθη μας αυτό που τρέμουν κάποιοι:  ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. 

Πάμε να ξανά συναντηθούμε στις αφετηρίες στα τέρματα στο συνδικάτο. Πάμε να γίνουμε μια γροθιά μια οικογένεια.

Ωθήστε τον κόσμο, την κοινωνία, τους εργαζόμενους, τους συναδέλφους σας, εσείς που έχετε ηλεκτρονική πένα σε ένα και μόνο σκοπό την ΕΝΟΤΗΤΑ.

Σταματήστε λοιπόν την αναζήτηση ενός μαλακα και γίνετε καλύτεροι άνθρωποι, αφού εσείς δεν είστε μαλακες, βοηθώντας τον να κόψει την μαλακία.

 

 Παναγιώτης Κατσιάδας  

Μέλος της γραμματείας    ΠΑΣΚΕ

 

Υ.Γ. (Η διαχείριση του blog δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη)

Έξυπνο αυτό που γράφετε αλλά είναι στον πάτο της σελίδας και φυσικά δε το βλέπει κανείς, μόνο που οι αρθογράφοι έχουν ονοματεπώνυμο, εσείς? Θέλετε να κάνετε μια ανάρτηση με τα δικά σας ονόματα των διαχειριστών, έτσι να ξέρουμε και με ποιον μιλάμε. Εσείς πάντως ξέρετε με ποιον μιλάτε και είμαι σίγουρος δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι.Θα την περιμένω την ανάρτηση αυτή, όπως και απαντήσεις στα ερωτήματα μου.

 

Υ.Γ.2 θελετε να μου πειτε τι εχετε προσφερει και τι προσφερετε στον κλαδο??