ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ
Επειδή ακούστηκαν πολλά τις τελευταίες ημέρες – σχετικά με το αν η υπογραφή της περιβόητης Κ.Υ.Α είναι αλήθεια ή ψέμα – σας έχουμε σήμερα την απάντηση. Στις παρακάτω εικόνες βλέπετε την απόφαση της 6ης Μαρτίου. Προσέξτε στο κάτω αριστερό τμήμα  της πρώτης εικόνας, την ώρα αποστολής της απόφασης από το υπουργείο οικονομικών προς το σωματείο τεχνικών (7 Μαρτίου 2012 10.55), και επάνω δεξιά την ώρα που εστάλη σε εμάς από το σωματείο τεχνικών (11.19). 


Κρίναμε σκόπιμο, να μην την παρουσιάσουμε αμέσως, μέχρι να δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως. Οι διάφοροι άπιστοι Θωμάδες, όμως, μας αναγκάζουν να το κάνουμε. Όλοι αυτοί που φώναζαν για δανεικά και μηδενικά εξοφλητικά τον Απρίλιο, ας τρέξουν να εξηγήσουν αυτά που έλεγαν σε αυτούς που τα έλεγαν. Όσο για τη ΔΑΚΕ, η οποία μέσα από τη δική της διακήρυξη μας είπε, πως πίεσε τον υπουργό προς αυτή την κατεύθυνση(της εξαίρεσης από εφεδρεία και μισθολόγιο), πόσα θέλετε να μας τρελάνετε ρε συνάδελφοι; Είναι ψέμα πως κάθε τέλος του μήνα επί τετράμηνο τα μέλη της ΠΑΣΚΕ έδιναν ομηρικές μάχες για τη μισθοδοσία και ο Φώτης  απειλούσε τον διευθύνοντα για να κάνει εφαρμογή του 4024; Όταν ξέρουμε πολύ καλά, πως αν γινόταν η εφαρμογή του, δεν υπήρχε πισωγύρισμα; Πως λοιπόν μας λέτε πως πιέζατε για εξαίρεση και από την άλλη απειλούσατε για εφαρμογή; Μην κοροϊδεύετε άλλο τους εργαζόμενους. Η αλήθεια είναι , πως μόνο μία παράταξη προσπάθησε και πέτυχε τις δύο εξαιρέσεις και αυτή είναι η παράταξή μας.